Ons restaurant

Bij Ons restaurant kun je terecht voor een kopje koffie met iets lekkers, heerlijke lunch en Het Buurtdiner. Alles wordt dagelijks vers en met veel liefde door onze deelnemers bereidt. We starten de dag op tijd en hebben ruim aantal zitplaatsen wat Ons restaurant ook een erg fijne plek om te werken maakt. Lees verder voor het weekmenu van Het Buurtdiner en onze algemene menukaart.

Het Buurtdiner

Het Buurtdiner is een dagelijks wisselend menu van een dagsoep en hoofdgerecht voor maar 8,- euro. Zo eet je voordelig, lekker en vers, ook wordt de maaltijd altijd halal bereid. Voor een meerprijs van 1,20 serveren we ook een dessert.
Het menu van het buurtdiner wordt iedere week bekend gemaakt via deze website, onze Facebook en Instagram accounts.
Kom je gezellig eten of wil je een maaltijd afhalen? Reserveer telefonisch via 06 21 17 32 32.

Door een nieuwe wetgeving voor verpakkingen van afhaalmaaltijden, zijn we verplicht €1.00 extra in rekening brengen voor de verpakkingen bij het afhalen van het buurtdiner. Breng je zelf bakjes mee? Dan brengen we deze extra kosten natuurlijk niet in rekening.

BredaPas

Vanaf heden bieden we Het Buurtdiner ook met een speciaal tarief aan voor BredaPas-houders van 65+ jaar. Op vertoon van de pas wordt het speciale tarief aan de kassa gerekend.
Voor meer informatie over de BredaPas ga je naar breda.nl/bredapas.

Ons restaurant Menukaart